De praktijk

Iedereen in de leeftijd vanaf 7 jaar met een lichamelijke, psychische of sociaal/emotionele klacht is welkom in mijn praktijk.

Wanneer ergens in het lichaam de energie verstoord raakt kunnen bovenstaande klachten en eventueel ziekten ontstaan. Redenen waardoor de energie verstoord raakt kunnen zijn belemmerende gevoelens en overtuigingen, onjuiste voeding, gifstoffen , tekorten enz. Er ontstaat een disbalans in de energie.

Door je bewust te worden van de onderliggende oorzaak van je klacht en hiermee aan de slag te gaan, worden eventuele blokkades losgelaten en gaat de energie weer stromen, hierdoor kan herstel optreden.

 

Juist in deze tijd waar alles zo ontzettend snel gaat en vluchtig is zie ik mensen veel in het hoofd zitten. Er moet zoveel gedacht , bedacht en gepiekerd worden. Ook moeten we van ons zelf erg veel om maar te voldoen aan het plaatje wat de buitenwereld maar verwacht of wat we denken wat van ons verwacht wordt. Hierdoor raken we het contact met ons zelf kwijt, we luisteren niet meer naar ons lichaam en verliezen het contact met ons “zijn”. Dat is jammer want ons lichaam is zo’n machtig mooie energie is die jou op allerlei manieren informatie geeft over jou welbevinden.

De methodieken die praktijk InnerFlow gebruikt zorgen ervoor dat de onderliggende oorzaak duidelijk wordt en dat de blokkades worden opgeheven. Ik sta voor verbinden en verbinding , dat betekent dat ik werk vanuit een holistische visie.
De combinatie van verschillende methodieken en mijn sterk ontwikkelde intuïtie maken dat de consulten vaak als krachtig en intens worden ervaren.

Ik hoop jou te mogen ontmoeten in de sfeervolle praktijk en je te mogen begeleiden in dit unieke proces.